CrossFit OnRamp

OnRamp is ontwikkeld om de basis bewegingen en de workouts van CrossFit te introduceren.Hierbij besteden we aandacht aan de fundering van een gezonde levensstijl. Het is een must om het 9 lessen onramp programma te volgen voor je meedoet met de reguliere lessen. Dit heeft te maken omdat we willen dat iedereen de technieken goed beheerst voordat je meedoet met de reguliere lessen. Soms zijn er een aantal extra lessen nodig voor je de basis bewegingen onder de knie hebt, dit maakt niet uit maar deze basis is absoluut nodig. Het belangrijkste is dat je vanuit dit programma veilig mee kan doen om een sterker en fitter individu te worden in het reguliere programma. Als u na een intake blijkt dat uw motivatie voldoende is voor dit programma, kunt u starten!

We hebben nu 2 opties bij CrossFit Lichtstad.

Normal OnRamp: een programma wat 2x per week is op vaste tijd, het duurt een volle maand. We starten elke 1e week van de maand met een nieuwe cursus. Schrijf je in via de site, want vol is minimaal een maand wachten! De prijs is eenmalig €90,-, en je lidmaatschap gaat in NA je OnRamp. Maximaal 4 deelnemers per trainer.

Personal OnRamp: Dit OnRamp programma is op maat en wordt samen met u ingepland op tijden dat het beste uitkomt. voor 1 deelnemer zijn de kosten 275,-, met zijn 2-en bedragen de kosten 449,-. Maximaal 2 personen. Het Crossfit lidmaatschap gaat pas in nadat de cursus succesvol is afgerond!.

 

START NU MET DE ONRAMP!